Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Asus ROG Delta S Wireless

Asus leverer en trådløs Delta-oplevelse, og gør det godt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

PC-tilbehør er blevet et ret svært marked at navigere i, både som producent og forbruger. På den ene side er det lettere end nogensinde før at vandre i en butik, fysisk såvel som digital, og komme ud med noget relativt tilfældigt, som slet ikke er så ringe endda. Den generelle produktionskvalitet og præcision er bare blevet så god.

Samtidig er det som oftest derfor også marginaler der adskiller vindere og tabere. Man kan derfor let kaste et blik på Asus' nye ROG Delta S Wireless, og have svært ved at greje hvad der adskiller dem fra de andre, ja sågar de andre i ROG Delta-serien.

Ideen er egentlig bare, at de har taget det trådede Delta S, og kappet selvsamme tråd. Det betyder trådløs igennem både 2.4GHz via dongle og Bluetooth samtidig.

Asus ROG Delta S Wireless

Det er et valg der er let at bifalde, særligt når batteriet på 1800mAh giver omtrent 28 timers blandt brug i vores test. Det er ikke noget let headset på 318 gram, men Asus har næsten formået at lave deres mest komfortable af slagsen til dato. Der er en mildest tal enorm mængde memory foam hele vejen rundt, og som resultat føles de tunge, men ikke presserende eller ubehagelige, tværtimod. Desuden har kopperne en D-form, som gør at de mere naturligt er formet efter øret, og du får faktisk både kanvas- og læderkopper med, som du selv frit kan skifte ud.

Dette er en annonce:

Det skal dog siges på falderebet, at vi i brede træk foretrækker et elastisk bånd strukket tværs over i stedet for memory foam på undersiden af skinnen i toppen - det gør bare at komforten strækker sig længere.

Heldigvis er der masser af andre gode nyheder at sætte pris på. Eksempelvis er stort set samtlige knapper taktile, inklusiv en slider til 2.4GHz/Bluetooth, og ikke nok med det, Asus har fundet på det geniale, at man kan opbevare donglen i en lille rum i den ene kop. Hvorfor har andre ikke kopieret det?

Indvendig finder vi 50 millimeter neodymium drivere i frekvensområdet 20Hz-20KHz i 16-bit. Der tilbydes desuden også 7.1 virtuel surround. Lige meget hvad, så lyder de ret godt det meste af tiden. Jo, der er ikke samme vilde balance som eksempelvis Steelseries formår med de nye Nova-headsets, men prisklassen lader også til at være en lidt anden. Særligt ved at rode lidt i Armory Crate fik vi designet en række velfungrende presets, og det er generelt en ret responsiv suite.

Lige meget hvad, så tvivler vi på at nogle vil tage ROG Delta S Wireless på, og føle at der er noget der direkte mangler. Det er udelukkende mikrofonen vi har tænkt os at brokke os over.

Dette er en annonce:

Der er ikke nogen traditionel boomer-arm på på det her headset, for Asus har valgt at gøre ligesom eksempelvis B&O, og har introduceret en virtuel beamforming AI-mikrofon, som ligesom former et opsamlingsmønster der skal simulere en boomer. Det er som udgangspunkt ikke nogen dårlig idé - det gør headsettet pænere og lettere at betjene, men i praksis har det, i det her tilfælde nogle begrænsninger.

Asus ROG Delta S Wireless

Vi oplevede at mikrofonen gentagne gange samlede mere baggrundsstøj op end konkurrenterne, og selv når den bidirektionelle mikrofon fik fokuseret, så er kvaliteten bag ikke helt lige så godt som hverken hos Steelseries, eller sågar B&O der bruger samme centrale teknik.

Men for at være helt ærlig? Så er det ret let at direkte anbefale ROG Delta S Wireless. Det lyder godt, sidder fantastisk og har en solid softwaresuite bag sig. Om mikrofonen alene er nok til at få dig til at lede andetsteds? Se det er jo bare sådan det er, når markedet er så mættet.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold