Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Shokz OpenRun Pro

Hvis du er seriøs løber, og ikke har noget imod at få rystet kraniet lidt, så er OpenRun Pro for dig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom at de fleste glade amatørløbere, der okser rundt om Sortedamssøen kl. 16:30 på en ellers rolig onsdag eftermiddag, bruger AirPods som fast løbekompagnon, så kræver det ikke mange sekunder at komme frem til den uundgåelige konklusion, at den slags in-ears simpelthen ikke er designet til motion. Eller jo, måske styrketræning, hvor reelle og konsekvente rystelser er minimale, men hvis du løber? Ja, så vil de falde ud, eller miste deres "segl" løbende.

Derfor eksisterer der produkter som Shokz OpenRun Pro. Og lad os starte med det åbenlyse; selvom at du så sandelig ser dedikeret ud med dem på, hvor de slanger sig rundt om nakken og er mere end tydelige for enhver der kigger i din generelle retning, så er de skræddersyet til at sidde fast, og til at give dig gnidningsfri lyd mens du bevæger dig. Det er deres primære mål.

Så ja, det ville være åndssvagt at kalde dem direkte "pæne", eller sågar "flaterende", for det er de bare ikke. Men gode? Se, det er straks mere interessant.

Shokz OpenRun Pro

Shokz OpenRun Pro bruger såkaldt "Bone Conduction Technology", og det betyder at de først fremmest er ret åbne, altså skal enhederne ikke som sådan ind i ørene, men sidde lige over, altså på venstre side af øreåbningen. Hele enheden vibrerer så, og det er de vibrationer mod dit kranie der skaber lyden. Det lyder klamt, og det er det faktisk også første gang, eftersom effekten også tydeligt kan mærkes mod huden, lidt ligesom en afart haptisk feedback i nogle gaming-headsets.

Dette er en annonce:

Det giver dog også en række umiddelbare fordele, såsom at OpenRun Pro, aldrig, som i aldrig skal rejusteres under brug, selv når du virkelig ryster hele kroppen. De sidder hvor de skal, og er overraskende behagelige at bruge, bortset fra førnævnte milde rystelse, som dog kun mærkes når du står stille.

Bøjlen er lavet i titanium og er IP55-certificeret, som betyder at de kan tåle støv og vand, uden direkte at blive sænket i vand. Der er to ANC-mikrofoner, der giver tilforladelige opkald, og vigtigst af alt har Shokz formået at introducere ret hurtig opladning, der giver dig halvanden times brug på bare fem minutter. Sammen med de betænksomt placerede fysiske knapper, så fremstår OpenRun Pro ret... ja, forsætlig og fokuseret.

Shokz OpenRun Pro

Endnu mere imponerende er selve kvaliteten af lyden. Jo, du mister lidt af den isolerede dybde der naturligt kommer af at have enhederne skubbet op mod det indre øre, men de nye transducere, der giver såkaldt "TurboPitch" ifølge Shokz, virker som de skal, og resultatet er mere fyldigt og mere bastungt end man umiddelbart skulle tro.

Dette er en annonce:

Du betaler så også for privelegiet, både fordi de at kommer til at koste dig cirka 1500 kroner, som er lidt for meget for et værktøj der kun bør bruges i én specifik sammenhæng, og samtidig er vi nødt til at vende tilbage til med vibrationerne, som åbenbart har drillet nogle løbere under brug.

Men samtidig formår OpenRun Pro at give dig glimrende lyd, sublim byggekvalitet, fine mikrofoner og betænksomme features på en måde som virkelig gør dem egnede for enhver løber, der ønsker forsætligt designet udstyr.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Shokz OpenRun Pro

Shokz OpenRun Pro

GADGET-TEKST. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du er seriøs løber, og ikke har noget imod at få rystet kraniet lidt, så er OpenRun Pro for dig.Indlæser mere indhold