Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Det stærkeste Samsung-produkt fra august fremvisningen er ret overraskende deres nye Buds.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Samsung har en ret central fordel, når det gælder om at skille sig ud i hvad der nærmest ligner et ocean af trådløse in-ears. Ligesom Apple har de et økosystem, et økosystem der gør det en del lettere eksempelvis at skifte imellem dedikeret Samsung-hardware, eller spore igennem SmartThings. Men vigtigst af alt så er Galaxy Buds 2 Pro bare et bundsolidt sæt in-ears, som er ret lette at anbefale til stort set alle.

Først og fremmest er selve konstruktionen inspireret. Hverken etui eller enheder er for store, eller for små, og der er alle de features man kunne have håbet på. Seks timers batterilevetid med aktiv støjreduktion, IPX7-certificering der gør at du kan svømme og løbe med dem, trådløs opladning og stærke magneter, der er intet der ikke øjeblikkeligt indikerer at der ikke er tale om et sæt totalt premium in-ears.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung har desuden designet et helt nyt sæt drivere, der består af 10 millimeter enheder med 5.3 millimeter tweetere, der naturligvis understøtter de gængse codec, som SBC og AAC, men også tillader 24-bit lyd igennem en nyere Samsung-telefon, som vi har haft adgang til i testperioden.

Og de lyder ganske glimrende, ingen tvivl om det. Bassen er dybere end tidligere, niveauerne er mere tydelige og der er klar separation mellem lagene. Vi har testet dem udelukkende med Samsungs Dynamic-indstilling, som gav det bedste resultat, men de lyder bedre end de fleste konkurrenter.

Dette er en annonce:

Der er flere gode nyheder, for det er faktisk støjreduktionen der fungerer bedst her. Samsung har opgraderet mikrofonerne, som nu er "high signal-to-noise", som betyder at de blandt andet er bedre til at fange mere bastant støj. Pointen er at det fungerer, og bedre end stort set samtlige på markedet. Hvis du har en Samsung-telefon, så er det umiddelbart svært at finde en konkurrent, udover Sony WF-1000XM4, der tilbyder bedre aktiv støjreduktion her. Desuden var jeg også enormt positivt overraskende over opkaldskvaliteten, som er blevet en del sprødere og tydeligere siden lanceringen af de sidste Pro'ere, og Live også. Og de opkald kan nu ske længere væk fra enheden takket være Bluetooth 5.3-understøttelse.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Igen, vi testede 24-bit lyd igennem Samsungs Seamless codec, som i teorien bør give mindre digital støj under brug. Det er umiddelbart svært at sige om hvorvidt det er skiftet fra 16-bit til 24-bit der gør det, men der er tale om et ret signifikant spring fra generation til generation.

Der er naturligvis nogle gimmicks her, såsom den nye 360 Audio mode, og den touch-baserede styring lider en lille smule af at enhederne efterhånden er små, og ikke har en stor nok flade. Der er dog også ret gode ideer, der vender tilbage efter en solid debut på de første Buds Pro, såsom Voice Detect, der selv sørger for at skifte fra ANC til Transparency idet du selv begynder at tale. Det fungerer bedre end du tror.

Dette er en annonce:

Det er meget, meget let at anbefale Buds 2 Pro, og hvis du har en Samsung-telefon, ja så er det svært at anbefale noget andet. De er lidt dyrere den her gang til cirka 1700 kroner, ja, men til gengæld får du glimrende ANC, solid byggekvalitet, alle de vigtigste features og meget, meget mere end det.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold