Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Logitech G535 Lightspeed

No-nonsens trådløst headset fra Logitech - og til en skarp pris

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Logitech G er ikke overraskende det overordnede gaming-brand, og det giver mulighed for lidt mere hardcore designs, men som med dette headset er det heldigvis den subtile, kontoragtige og monolitiske filosofi man har.

Designet er relativt enkelt, to afstivere imellem hver side hvor ørekopperne er fastmonteret, men lidt mærkværdigt er mikrofonen monteret nederst på ørekoppen, og ikke på selve center-delen af hvor ørekoppen er monteret. Der er et klassisk ski-bånd i elastisk materiale med to indstillinger, det passer nu ret godt ud af kassen. Det opfordres man i øvrigt i manualen til at vaske jævnligt. Der er monsteret memoryskum i kanten, og det føles i kombination med meshstoffet ret dejligt, om end at jeg er helt med på at det er meget individuelt.

Det store salgspunkt er 33 timers batterilevetid, og en ekstremt stabil forbindelse via Logitechs egen radiobølgebaserede Lightspeed-protokol, altså ingen Bluetooth. Og det er synd, for det stopper lidt festen i forhold til andre enheder, omvendt er det her hardcore til gaming. Jeg formåede at komme næsten to betondæk og 15 meter væk for forbindelsen røg sig en tur. Headsettet er med 236 gram ret let, og med meshpuder sidder det ganske behageligt. Herudover vil jeg sige at USB-C opladningen er fin. Det er ærgerligt at man skal betale 30-40% mere for headsets med længere batterilevetid, for 30 timer er lidt i den svage ende, særligt hvis man spiller meget bastunge spil. Herudover kan det altså ikke koste mange ører at smide en Bluetooth-modtager i.

Dette er en annonce:
Logitech G535 Lightspeed

Der kan skrues op og ned på et lille hjul på siden af den ene ørekop, og så er der en tænd/slukknap. That is it. Og det er sådan det bør være i min verden. Og så USB-stik til opladning, og det går rimeligt hurtigt.

Man kan vælge at bruge Logitech G-hub softwaren, men det er faktisk ikke nødvendigt, jeg prøvede på fire forskellige computere, og havde ingen problemer på noget tidspunkt.

Mikrofonen er meget let, muter når den klappes op, og er standard kardioid. Kvaliteten er ganske ok for et billigere trådløst headset, der er ingen direkte mangler, men det er heller ikke noget der vælter en omkuld kvalitetsmæssigt, som sagt, det er fornuftigt.
Prisen er 949, det er faktisk i den lavere ende for et trådløst headset. Den primære konkurrent er faktisk Logitechs egen 435, men den synes jeg ikke er lige så god.

Dette er en annonce:

Som med så mange andre gaming headsets får vi ikke meget at vide omkring enheder, andet end at de er "neodym-højttalerenheder". Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Det de nok mener er at de har nogle hovedtelefon-enheder i et ukendt materiale, med stor sandsynlighed plast eller cellulose, og hvor magnetsystemet, kaldet motoren, er baseret på neodymium magneter.

Nå, og så til det mere essentielle, lyden. Et stort problem med mange trådløse hovedtelefoner, og jeg er ikke helt med på hvorfor, er at lyden nemt bliver enormt diskanteret at lytte til, det er dog ikke tilfældet her hvor diskanten måske ikke er fløjelsblød, men den er i hvert fald ikke irriterende, kombineret med en forholdsvis neutral gengivelse i resten af frekvensområdet, dog skal det bemærkes at bassen er forbløffende kontant og transientresponsen hurtig, hvilket normalt ikke er prioriteret i trådløse headsets, så ekstra point for det. Mikrofonkvaliteten er fin, hverken mere eller mindre.

Logitech G535 Lightspeed

Gennemgående er jeg ret vil med G535, det er let, fornuftigt batterilevetid, om end at man i 2022 måske godt kunne håbe på mere end bare standard, god lyd, og vigtigst, høj komfort, jeg kunne dog godt have ønsket mit at det også var Blutooth kompatibelt da jeg så ville kunne slippe for også at have et sæt hovedtelefoner til min mobiltelefon ved siden af.

Virkelig et solidt produkt hele vejen igennem.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold