Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Nanoleaf Lines

Det her er Nanoleafs mest gamer-agtige produkt, på godt og ondt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi har efterhånden testet et par kits fra Nanoleaf her på siden, og både Shapes og Elements har vi rost for at være relativt alsidige, flotte og om ikke andet subtile nok til at kunne sidde i et udvalg af forskellige slags rum.

Først og fremmest er det måske værd at nævne, at Nanoleaf Lines benytter sig samme centrale principper som de to foregående kits. De er solidt konstrueret, kræver ikke at du borer og skruer i væggen, og du har frihed til at forme opsætninger som du lyster.

Men samtidig skal det siges, at hvorimod der stadig er gnidningsfri opsætning og relativt sømløs brug, så er Lines nok det mest "GamerTM"-inspirerede Nanoleaf kit du kan købe. Ideen er selvfølgelig at du med Lines kan skabe en fikstur hvor der er mindre fokus på selve pladen, og mere fokus på det lys de afgiver på begge sider af den tynde linje. Det er en fin idé, men i praksis er det hele lidt mere cyberpunk, lidt mere futuristisk, og lidt mere... ja, gamer-hule-agtigt.

Det er måske i den forbindelse mere nyttigt at se nogle billeder af Lines i aktion, sådan som Nanoleaf selv præsenterer.

Nanoleaf Lines
Dette er en annonce:
Nanoleaf Lines
Nanoleaf Lines

Lad os starte med at slå fast at Nanoleaf ikke laver dårlige produkter, og Lines er ingen undtagelse. Enhederne er solidt sat sammen, softwaresuiten er sammenhængende og let at bruge, de prædefinerede lys er flotte og jævne og der understøttes Apple HomeKit, Google Home, Alexa - you name it. Samtidig er lys bare en individuel affære og særligt med Lines havde flere det på Gamereactors kontor som om at det er skridtet for langt i retning af den klassiske betragtning af en "gamer dungeon".

Naturligvis kan du justere, og Nanoleaf har selv udviklet en række systemer der går mere i retning af subtil belysning, end neon-helvede, men Lines synes i den grad er være direkte designet til streaming-studiet, snarere end børneværelset, eller et køkkenalrum.

Dette er en annonce:

Men det er svært at hade Lines, Nanoleaf laver, igen, bare solide produkter. Men det det vi vil pointere at de rent prismæssigt eksisterer side om side med mange andre Nanoleaf-produkter. Eksempelvis kan du få Shapes i trekanter, og sekskanter, til samme pris. Det synes lidt mærkeligt, når nu man teknisk set får lidt mindre for sine penge i forhold til mængden af... ja, produkt.

Stadig, Nanoleaf kan noget. Tag ud i en Elgiganten, og se det i aktion.

07 Gamereactor Danmark
7 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold