Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Steelseries Sensei Raw

Steelseries' flagskibsmus får en trimmet lillebror

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Sidste år havde jeg den udprægede fornøjelse at teste Steelseries' Sensei-mus, der er firmaets topmodel. Den har været fast inventar på mit skrivebord siden da, lige med undtagelse af de gange, hvor der skulle testes andre modeller. Men jeg har fundet tilbage til den hver eneste gang.

Med andre ord er Sensei en rigtig god mus. Men fordi den er Steelseries' flagskib, ligger prisen også i den dyrere ende af skalaen, og den har en lang række esoteriske funktioner og indstillingsmuligheder, der for manges vedkommende nok vil virke lidt overflødige.

Tilsyneladende er der nogen hos Steelseries, der tænker i samme baner. I hvert fald har de lanceret Sensei Raw, en mus der har samme form som sin storebror, men hvor der er skåret lidt ned på indmaden.

Steelseries Sensei Raw

Hvis man ikke har brugt tid og krudt på at personliggøre en masse af Senseiens indstillingsmuligheder (der dækker alt over fra farven i diodelyset til autokorrektion, acceleration og decelleration og meget, meget mere), men blot bruger standardindstillingerne, vil jeg vove at påstå, at der ikke er nogen mærkbar forskel på den og så Sensei Raw.

Dette er en annonce:

Fyrer man op under Engine-softwaren, er det dog tydeligt, at der er tale om to meget forskellige bæster. Indstillingsmulighederne på Raw virker nærmest skrabede sammenlignet med den almindelige Sensei, men det er vel også meningen. De sædvanlige indstillinger for følsomhed og makroer er her dog, og ligesom med Sensei kan man skifte mellem høj og lav følsomhed med et enkelt knaptryk.

Hvor Sensei kan gemme op til frem profiler på selve musen, kan Raw kun gemme én, og det er ikke muligt at lave individuelle profiler til forskellige spil. Desuden har diodelyset i Raw kun én farve, hvid, hvor man på Sensei frit kan vælge mellem 16,8 millioner. Nuvel, det var mest af alt en blærefunktion, og det kridhvide lys ser også nydeligt ud.

Steelseries Sensei Raw

Ser man bort fra overflødighedshornet af indstillingsmuligheder, som Sensei kan bryste sig af, så gælder al den ros, jeg har pøset på den mus, også for lillebroren Sensei Raw. Byggekvaliteten er stadig solid, den ligger stadig godt i hånden, trackingen er stadig fremragende. Jeg har testet den i blandt andet Team Fortress 2 og Tribes: Ascend, og har generelt været så tilfreds med den, at jeg ikke har gidet besvære mig selv med at tage den fra og sætte min gamle Sensei tilbage i computeren, selvom testarbejdet reelt set var overstået.

Dette er en annonce:

Sensei Raw findes i to forskellige udgaver, en med blank belægning, og en med mat gummi. Vi har kun haft førstnævnte til test, og kan konstatere at den også på dette punkt føles som sin storebror. Den er dog lidt en magnet for fingeraftryk.

Et hurtigt opslag på nettet viser, at Sensei Raw koster 140-150 kroner mindre end sin storebror, og medmindre du virkelig, virkelig går op i at præcisionsnørkle med din mus' indstillinger for følsomhed, acceleration mv., og skifter disse indstillinger fra spil til spil, vil jeg mene, at der ikke er den store grund til at ofre de ekstra penge på den almindelige Sensei. På papiret er den måske en bedre mus end Sensei Raw, men i praksis er det nok de færreste, der vil bemærke forskellene.

Steelseries Sensei Raw
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Præcis og nøjagtig, ligger godt i hånden, mangler ikke noget vitalt i forhold til storebroren
-
Overfladen er en fingeraftryksmagnet
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold