Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Razer Blackwidow Chroma

Hvis du aldrig har ejet et mekanisk tastatur designet til professionelt turneringsspil, er det tid at begynde at tænke i disse baner. Razer BlackWidow Chroma er et af flere muligheder på markedet, og forventningerne er skyhøje. Gamereactor's Counter-Strike-freak giver karakter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Razer BlackWidow Chroma kommer i en stilfuld pakke med et lille hul på forsiden, hvor du kan prøve at trykke på tasterne. Tastaturet er tungt, slankt og sort. Lidt bredere end et typisk standardtastatur, takket være de fem makro-taster på venstre side, men designmæssigt er det meget klassisk og stilfuldt.

BlackWidow har de typiske dutter på bagsiden til at rejse den op lidt, hvis man vil, samt meget tydelige knapper, hvor man nemt kan se, hvad det står. Det karakteristiske logo der sidder i midten af ​​håndledsstøtten, kunne dog have været lidt større, synes jeg. Baggrundsbelysningen er perfekt, og i forhold til billigere keyboards med farvebelyste knapper er det meget tydeligere, hvad der står på knapperne.

Razer Blackwidow Chroma

16,8 millioner farver er der at vælge imellem, og jeg synes det er virkelig cool at matche farven til andet udstyr såsom en mus eller musemåtte eller hvorfor ikke mine Razer hovedtelefoner? Også det, at man kan synkronisere forskellige farveprofiler til de spil, man spiller, så bestemte taster har en anden farve, er en funktion, som muligvis er lidt corny, men jeg kan ikke lade være med at kunne lide det. Min lille testpilot Oliver (fem år) er også en stor fan af det visuelle, og han har meget bestemt forklaret sin gamle far, at det skal lyse orange, når han spiller. Orange!
Installationen er let via USB, og Synapse-softwaren er meget let at bruge. Efter hvad jeg har læst, skulle der netop med Synapse være lidt bugs og lidt rod, men i de måneder jeg har testet det, har det fungeret perfekt, og det er muligt, at tidligere versioner var lidt værre, og at Razer har korrigeret det nu. Makroer laves uden problemer takket være den let anvendelige software. Cloud-konto, som du opretter, er også utrolig praktisk, når man vil gemme sine indstillinger, hvis du ønsker at tage dit tastatur med til en ven (eller til LAN party). En anden smart funktion er, at der både er en mikrofon og stik til hovedtelefoner og USB-indgang på højre side. Da jeg selv ikke har nogen USB-indgang på forsiden af ​​computeren, går denne funktion rent ind hos mig, som bruger den flittigt.

Dette er en annonce:

Men hvordan føles det så, når man bruger det? Allerede ved det første tastetryk føles det klart, hvor utroligt godt bygget dette tastatur virkelig er. Følelsen er fantastisk. Razer har designet sin egen form for kontakt, der har et klik halvvejs ned for at aktivere den knap, du trykker på, og det giver en skøn følelse i tasterne. Da jeg normalt spiller på en Corsair K70 RGB, så det er nemt at sammenligne forskellen mod den, og den største er, at K70 har trinløs skifte uden klik, og det kan mærkes med det samme. Der er forskel på disse to professionelle tastaturer, men jeg kan ikke bestemme mig for, hvilket et der er bedst, men det er nok en ren smagssag.

Som spiller får man direkte feedback på hvad der sker på skærmen, men jeg tror at ​jeg forstår, hvad der er som Razer satser på, nemlig følelsen af ​​total kontrol, og det er de virkelig lykkes med. Alt hvad man gør, fra at skrive tekster til hurtige spil-kommandoer, fungerer fejlfrit. Ti-knappers anti-ghosting har det også, så der er ingen problemer med at trykke på mange knapper samtidig, som man gør i fx Diablo 3.
Det er lidt pinligt at indrømme, at jeg aldrig har prøvet et mekanisk tastatur før, men det er aldrig faldet mig ind, at forskellen ville være så stor. Jeg har spillet pc-spil siden begyndelsen af ​​90'erne, og har været computernørd lige så længe, men jeg har altid prioriteret musen højere end tastaturet, og kører mest med de billigere af slagsen. Det var først sidste år, da jeg lånte et K70, at hele min verden blev vendt på hovedet. Sikke et utroligt tastatur! Jeg bestilte straks et Corsair K70 RGB, og det er en af ​​de absolut bedste opgraderinger jeg nogensinde har foretaget.

Razer Blackwidow Chroma

Razer's konkurrent er ikke dårligere, for faktisk er det er noget af det absolut bedste, jeg har overhovedet har testet i hele mit liv. Jeg kan virkelig finde noget som helst at klage over - ikke noget vigtigt i hvert fald.

Dette er en annonce:

Razer har virkelig gjort sit yderste for at give seriøse spillere det absolut bedste. Jo, det giver lidt mere lyd, når man bruger mekaniske knapper frem for de billigere membran-tastaturer, men ellers handler det om de fordele og positive virkninger, der på ingen tid vil kunne mærkes på dit spil.

Razer Blackwidow Chroma

Der er intet at udsætte på dette keyboard, og er du på udkig efter et nyt, er der ingen tvivl. Det koster lidt ekstra (1499 kr.), men tro mig, du vil ikke blive skuffet. Razer BlackWidow Chroma er fuldstændig fantastisk.

Razer Blackwidow Chroma
10 Gamereactor Danmark
10 / 10
+
Utroligt godt design, fantastisk følelse i knapperne, pålidelig konstruktion, fabelagtig funktionalitet, lækker belysning, brugervenlig software
-
Lidt høj pris.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Razer Blackwidow Chroma

Razer Blackwidow Chroma

GADGET-TEKST. Skrevet af Fredrik Lindman

Hvis du aldrig har ejet et mekanisk tastatur designet til professionelt turneringsspil, er det tid at begynde at tænke i disse baner. Razer BlackWidow Chroma er et af flere muligheder på markedet, og forventningerne er skyhøje. Gamereactor's Counter-Strike-freak giver karakter.Indlæser mere indhold