Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Speedlink Regger Gaming Chair

Rasmus har testet en gaming-stol fra Speedlink.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis du nogensinde ser esport eller bare Twitch, så har du med garanti set dem - skrivebordsstole formet som racersæder. Denne lidt særprægede form for gamingmøbel er slået igennem vidt og bredt, siden de fik deres store gennembrud i starten af Starcraft 2-dagene, og nu er de alle vegne.

Racing-stolenes popularitet er let at forstå. Man sidder fantastisk i de bedste af dem, og så ser de unægtelig blærede ud. Og fordi denne type stol er blevet så populær, er der selvfølgelig et hav af producenter, der har meldt sig på banen med lignende produkter.

Et af dem er SpeedLink, der mest af alt er kendt for at lave billige men hæderlige mus. Nu har de så lavet stolen Regger, der med en vejledende udsalgspris på cirka 1800 kroner bestemt ikke er i den billige ende.

Speedlink Regger Gaming Chair

Den har alt det en racing-stol skal have: fancy design, armlæn, aftagelige puder til at støtte ryg og nakke. Men er den god, og hvordan er den sammenlignet med konkurrenterne? Jeg har brugt den på kontoret i en måneds tid, og mine indtryk er mildest talt blandede.

Dette er en annonce:

Regger emmer ikke af høj produktionskvalitet. Da jeg skulle samle stolen, viste det sig at der ikke var skåret hul i stoffet til et af gevindene på undersiden, så jeg selv skulle i gang med saks og skalpel inden jeg kunne skrue den sidste bolt i. Man skal også sikre sig at boltene til ryglænet er skruet godt til, da det ellers let giver sig og kommer til at "vrikke".

Nuvel, når den først er (korrekt) samlet fremstår Regger godt. Men jeg kan ikke komme uden om det faktum at stolen er lavet til folk, der er noget mindre end mig. Jeg er knap 2 meter høj, og ville ønske at højdejusteringen lige rakte 5-10 centimeter højere end den gør. Dertil kommer at sædet er en tand for smalt til mig (men jeg er indrømmet også bredere end gennemsnittet). Havde det været en helt almindelig kontorstol, havde det ikke været noget stort problem, men fordi Regger netop er formet som et racing-sæde, oplever jeg at de små forhøjninger i siden af sædet gnaver mod mit lår.

Speedlink Regger Gaming Chair

Til gengæld er jeg vild med ryglænet, der kan lænes så langt tilbage at man nærmest kan ligge og sove i stolen. Og det er vel at mærke uden det fjerneste tegn på at den giver sig eller at man får overbalance. Det kan snildt lade sig gøre at tage et powernap i den, hvis man har brug for det.

Dette er en annonce:

Generelt er jeg dog skuffet over Regger, især til prisen. For selvom den er væsentlig billigere end de førende mærker inden for racing-skrivebordsstole, virker det som om man betaler overpris for designet og bliver snydt på komforten. Så er pengene langt bedre brugt på en Markus-stol fra Ikea til 1200,-

05 Gamereactor Danmark
5 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold