Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Xbox One S Controller

Sammen med Xbox One S fik vi også en controller, og den har Mike kigget nærmere på.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i 2013 udgav Microsoft Xbox One, med den dertilhørende ergonomiske Xbox One controller. Ifølge Microsoft var controlleren gennemtestet samt udviklet til at kunne holde tusindvis af spilletimer, men har sidenhen fået to revisioner. Den ene revision tilføjede muligheden for at bruge et headset med 3.5mm jackstik, uden behov for at bruge en adapter, og nu er den tredje revision, Xbox One S Controlleren, landet på hylderne rundt omkring i hele verdenen.

Jeg endte med at bestille en selv, da min Xbox One Controller, som jeg fik sammen med min Xbox One tilbage i 2014, var blevet slidt godt op. Jeg læste nogle forskellige anmeldelser på internettet, og grundet de altid rosende artikler, var jeg i tvivl om jeg rent faktisk læste en artikel, eller var klikket ind på en reklame. Dog vil jeg sige, efter at have siddet med controlleren selv, at jeg godt forstår deres optimisme, for allerede første gang den er i ens hænder, er det tydeligt at mærke forskellen.

Xbox One S Controller

Styrepindene er af højere kvalitet, og føles lækre at bevæge. Skulder knapperne er blevet lavere, så de er nemmere at trykke ned, imens fingerspidserne sidder fast placeret på triggerne. De larmer desuden heller ikke lige så meget som den originale, hvilket er behageligt. Bagsiden af controlleren har fået textur, der giver et mere fast greb. En af de helt nye tilføjelser er Bluetooth-funktionen, der udover at forlænge afstanden hvor Xbox One-konsollen kan få kontakt med controlleren, også kan bruges trådløst på PC samt smartphones og tablets. Jeg prøvede at parre controlleren med min iPad, men efter flere forsøg lykkedes det desværre ikke, så det er en mere kompliceret proces. Muligheden er førhen blevet diskuteret på nettet, men om Microsoft eller Apple har fjernet muligheden i en senere opdatering vides ikke.

Dette er en annonce:

Under min første Titanfall 2 kamp skulle jeg lige vænne mig til de nye styrepinde, da de er mere faste end den originale, men mod slutningen af kampen var det intet problem. Modstanden er lidt større, når man kører oppe fra toppen og helt ned til bunden, da den holder en smule fast på midten, men det føles hurtigt naturligt efter en kamp eller to. Det nye greb på bagsiden af controlleren føles også fantastisk, og det føles som om man har et langt bedre greb end ved den originale.

Hvis du ønsker at opgradere din standard-controller, men ikke har pengene til den dyre Elite Controller, er den nye Xbox One S Controller en fin balance, da man får rigeligt for pengene til at retfærdiggøre en opgradering.

Xbox One S Controller
Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Lækkert nyt greb, føles som en kvalitetsopgradering af den originale controller
-
Føles en smulre mindre end originalen
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Xbox One S Controller

Xbox One S Controller

GADGET-TEKST. Skrevet af Mikael Jensen

Sammen med Xbox One S fik vi også en controller, og den har Mike kigget nærmere på.Indlæser mere indhold