Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
gadget-tekster
MSI Trident 3

En konsolgamer skifter holdning med MSI Trident 3

Magnus har holdt sig til konsollerne hele sit liv, men med MSI Trident 3 har piben fået en anden lyd.


Når du normalt navigere forbi Gamereactor og falder over en vores mange gadget-anmeldelser, så antager jeg at det er med en forventning om at lære en masse tekniske specifikationer og detaljer om et produkt, som du overvejer at investere i. Derfor forsøger vi så vidt som muligt at propstoppe disse tekster med nørderi, tal, testresultater og dets lige. Denne gang går vi lidt anderledes til værks, for i dette tilfælde taler vi lige så meget om forholdet imellem konsoller og PC, som vi anmelder et specifikt produkt.

Ser du, jeg har altid bedre kunne forholde mig til konsollen som platform. Det er i forvejen svært at presse alle de forskellige underholdningsplatforme ind i min dagligdag, og når tiden kommer hvor jeg bare skal spille, hvor jeg bare skal opleve, så skal det foregå fuldstændig gnidningsfrit. Jeg skal ligge i min sofa, jeg skal have benene op, jeg skal slappe af - og jeg har altid gruet for drivere, opdateringer, troubleshooting, virus og alle mulige andre bekymringer som PC-ejere påstår hårdnakket er en skrøne. Det har bare ikke passet ind i min virkelighed.

MSI Trident 3
MSI Trident 3MSI Trident 3

På Gamereactor-redaktionen strømmer det igennem med kraftfulde computere, den ene mere spektakulær, gigantisk og svinedyr end den anden. De er alle imponerende og majestætiske at stå overfor, og jeg forbinder hver og en af dem med besvar, mere end noget andet. Flere gange har andre Gamereactor-ansatte sendt hånlige bemærkninger i min retning på grund af dette kritiske forbehold, og har spået at også jeg en dag ville indse, at PC er den ypperligste gaming-platform.

De såkaldte Steam Machines var et reelt tigerspring i den rigtige retning for mig, for selve konceptet om et rent, spillerorienteret styresystem, en lille, kompakt maskine der skulle hænge ved siden af fjernsynet i stedet for ved sit eget dedikerede skrivebord var mildest talt tiltalende. De få eksempler der ankom på kontoret var dog mildest talt skuffende. De var dyre, slet ikke lige så intuitive som jeg havde forventet og formåede ikke umiddelbart at indeholde den præstationsmæssige overhånd som lovet. Luften lod også til at gå af ballonen relativt hurtigt, og tilbage til min PlayStation 4, min Xbox One, min Wii U fløj jeg, tilbage på sofaen og tilbage som endegyldig konsolspiller.

For nylig fik jeg dog et mildest talt interessant tilbud - et tilbud om at teste MSI's nye Trident 3, en computer der angiveligvis skulle tilbyde en kompakt maskine med tonsvis af hestekræfter til en relativt billig pris. For mig, der har fordomme som tykke som den Kinesiske Mur, tænkte hurtigt at denne ide var afprøvet og afskrevet, men i løbet af den seneste periode har jeg langsomt men sikkert ændret min holdning til maskinen. Jeg står nu tilbage som forandret mand, og i løbet af en række artikler vil jeg forklare jer hvorfor.

En PC er nemlig overlegen på næsten alle tænkelige måder, det er den endegyldige sandhed, og Trident 3 er et lysende symbol på hvordan man kan få det hele uden at skulle give noget igen.

MSI Trident 3