Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
gadget-tekster

Blue Ultimate Streaming Bundle

Blue har udgivet en pakke med en mikrofon og et headset, som er ment til alle dem der går med en streamer i maven.


For ikke synderligt lang tid siden var livestreaming et koncept der godt nok var populært, men fortsat repræsenterede noget lidt for futuristisk rent teknologisk til at det kunne anses som allemandseje. Vi så alle livestreamede udsendelser via internettet, men samtlige af disse var professionelle, dyre, og ganske tydeligvis ikke noget amatører sådan lidt umiddelbart kunne kaste sig ud i. Som vi langsomt bevægede os frem i tiden implementerede både PlayStation og Xbox streaming ind i deres respektive maskiner, og de diverse software-iniativer blev lettere at styre på PC. Denne udvikling har resulteret i, at streaming nu er ganske naturligt for alle.

At livestreame er let, og er faktisk så simpelt, at det at dele ens spil med venner og fremmede endda er indbygget i visse spil. Men hvis du ønsker at netop din udsendelse skal skille sig ud, hvilket maskineri burde du så bruge?

Kommet som kaldet kommer Blue, et brand der meget hurtigt er blevet tæt forbundet med streaming-udstyr af en hvis kvalitet. Deres standardmikrofon findes efterhånden alle steder i disse dage, fra eSportsprogrammer til YouTube haul-videoer. De er, ligesom Apple, blevet et symbol på både kvalitet og mode.

Nu udbygger de dog kraftigt med udgivelsen af deres Ultimate Streamer Bundle, en samlet pakke der indeholder en sort version af Yeti-mikrofonen og et særligt par MoFI-hovedtelefoner. Det er komplet sæt der giver dig alt hvad du overhovedet kunne drømme om, hvis du skulle sætte et program eller et podcast op, og vi kan ret godt lide det.

Først og fremmest har Yeti-serien altid været hårdfør, og denne er ingen undtagelse, og denne er i virkeligheden bare en sort variant af den populære model som er gået hen og er blevet så populær hos livestreamere og podcastere. Det er dog balancen imellem kvalitet og pris som vi allerbedst kan lide. Dette er en kvalitetsmikrofon, og den er virkelig til at betale, så hvis du leder efter lyd af studiekvalitet til en pris der ikke får dit kreditkort til at græde salt tåre, så er din søgen ovre.

Hvis du, ligesom os, kan lide at streame dine eskapader i spillenes forunderlige verden, om så det er på Facebook, Twitch eller selv på Gamereactor, så har Blackout Yeti alle de features du har brug for. En stor del af dette er at du kan justere retningsbestemmelsen på mikrofonen, både fysisk, og via en lille skrueknap der sætter mikrofonen til én af fem indstillinger, cardioid, bidirectional, omnidirectional, eller stereo. Det er let at finde en blanding der passer både til din stemme og den måde du ønsker at bruge mikrofonen. Vi optager masser af voice over her på kontoret, og Blackout Yeti er særligt god til dette, takket være alle de forskellige indstillinger der kan bruges til at tilpasse brugeroplevelsen.

Blackout Yeti er også let at bruge, som altid er et plus, da det er ganske simpelt at sætte den til og bruge den via USB. At sætte hele systemet op tager utrolig kort tid, og lynhurtigt kan du bekende dig med de forskellige indstillinger. Det tager dog lidt længere tid at mestre alle indstillingerne, og maksimere alle tilpasningerne man kan foretage.

Det eneste reelt negative ved mikrofonen, og dette er ikke et stort problem, er mikrofonens egentlige størrelse. Selve standeren er ret stor, og det gør den til et lidt besværligt stykke grej at have med rundt, men på den anden side betyder det at den er robust. Vi kan derfor ikke anbefale Blackout Yeti som et stykke grej du rejser rundt med, da vægten og størrelsen gør det lidt for besværligt, men i det mindste går den ikke i stykker. Positioneringen af mikrofonen kan justeres med nogle små skruer på begge sider af standeren, og efter længere brug bliver disse faktisk lidt læse, og kræver oftere og oftere at blive strammet, men igen, dette er et mindre irritationsmoment, når man tager det hele i betragtning.

Headsettet følger samme designfilosofi, og ofrer størrelse og behændighed for et robust design og kvalitet. MoFi ser måske lidt stor og irriterende ud at bruge, men det er i stedet designet til at være komfortabelt, og det knuser ikke dit hoved når du bruger det i lang tid ad gangen.

Alt i alt, så har Blue leveret endnu en fantastisk Yeti-mikrofon, og sammen med headsettet er dette en af de bedste pakker på markedet for aspirerende streamere. For en relativt lille pris kan du investere i en pakke der giver dig fantastisk god lyd, alsidighed og byggekvalitet. Vi antager at det er ganske tydeligt at Gamereactor bruger dem i vores video- og lydproduktion, ikke?

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Solidt design på både mikrofon og headset, masser af tilpasningsmuligheder, let at bruge, komfortabelt.
-
Mikrofonen er lidt stor, knapperne kan blive lidt løse med tiden, MoFI kunne anses som værende lidt for store.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer