Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
gadget-tekster

Roccat Khan Pro

Hi-Res bølgen er gået fra luksus hi-fi til gaming.


  • Tekst: Kim Olsen
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Hi-Res er det nye sort inden for hovedtelefoner. Ganske kort fortalt er det en standardisering (dog kun vedtaget af Sony) af formater af en højere opløsning, og dennes gengivelse, en konsekvens af at man inden for hi-fi er gået fra bitdybde på først 16, til 24 og 32, og samplingfrekvensen efterhånden nærmer sig det uendelige. Noget der målbart er så meget bedre, og leverer så ufattelige meget mere data end en CD skal naturligvis fejres, og det er især hos marketingsafdelingen.

Bølgen har nu ramt gaminglyd, og Roccat Khan Pro er en af de første til markedet, der sikkert har kostet licenspenge til Sony, for at ramme et mere prisvenligt kundesegmentet.

Khan Pro er noget så sjældent som et rendyrket stereoheadset. Tak for det. Ikke mere elendig virtuel surround eller andet fluff, bare ren stereofokus. Det går også igen i designet der er meget afdæmpet, medmindre man vælger den hvide udgave.

Roccat Khan Pro

Gaming-mæssigt er der fokus på vægten, 230 gram er ikke meget, og det føles utrolig let. Det er dog stadig udstyret med en pude under hovedbøjlen. De interne stivere er i metal, og det virker overraskende solidt på trods af sin lave vægt.

Der er ikke USB, men et klassisk analogt kabel med separate stik til hovedtelefon og mikrofon, men der hører dog også et lille samlingskabel med, point for det.

Roccat Khan Pro