Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Razer Naga Trinity

3-i-1 er Razers nye formel, når de kombinerer alle tidligere Naga-mus i en. Vi anmelder...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Razers Naga-mus har altid været "go to"-musen for MOBA og MMO, der stadig findes med forskellige fine tilnavne som "Hex" og "Epic". Hex er med et 7 knapper placeret i et cirkulært mønster og er lavet med henblik på MOBA spil, hvorimod at Epic udgaven er udstyret med en numerisk palette på 12 knapper og er beregnet til MMO, og er i øvrigt trådløs.

Til dem der ikke gider at skulle vælge, eller bare gerne vil have deres ekstra brede Naga-mus i en almindelige toknapskonfiguration, så er der Naga Trinity. Alt det bedste fra Chroma, V2 og alt det andet i én og samme pakke. Smart.

Dette er opnået ved at man har taget det venstre sidepanel, og placeret en række elektriske kontakter dybt inde i musen, og så er selve sidepanelet sat fast med kraftige magneter. Dette betyder at man frit kan skifte mellem 2, 7 og 12 knaps layout på et par sekunder, og driveren popper så op og fortæller dig hvilken konfiguration du har sat på - de kan så gemmes og tilpasses hver især gennem Synapse, Razers ganske fornuftige software. Panelerne er i overraskende høj kvalitet, og på trods af at være separate enheder er byggekvaliteten af knapperne lige så. Det hele føles godt, solidt og robust. Hvad den taktile fornemmelse angår, så er 7-knaps optionen absolut den bedste.

Razer Naga Trinity

Der kan naturligvis programmeres og bindes makrofunktioner i et væk. Det må i det hele taget med de tre paneler siges, at at mulighederne er mange. Det giver optionen for totaltilpasning alt efter hvilket spil man har med at gøre, og især hvis man spiller meget forskellige spil er det udskiftelige sidepanel ret smart.

Dette er en annonce:

Sensoren er Razers egen 5G-sensor på 16.000 DPI der - vist nok- er en modificeret PixArt PMW 3389-sensor. Det er i teorien samme indmad som i en Deathadder Elite - hvis tracking dog af uvisse grunde fremstod mere konform i testperioden. Kontakterne under museknapperne er mekaniske, og det kan mærkes på den positive måde.

Det er dog ikke alsammen fryd og gammen. Musehjulet er ikke lige så bastant og lækkert som på Deathadder Elite, og pasformen er ganske vist mere ergonomisk, men ikke super velegnet til FPS-spil, det er så heller ikke meningen, men det havde været fantastisk om også højre sidepanel kunne udskiftes efter ønske.

Formfaktoren er udelukkende til højrehåndede, igen, dette kunne løses ved at gøre begge sidepaneler udskiftelige. Det er samme riflede gummioverflade på siden som man kender fra de seneste udgivelser. Vægten på 120 gram er et fint mix mellem letvægt og fornemmelsen af kvalitet.

Razer Naga Trinity
Dette er en annonce:

Det er naturligvis fuld RGB-belysning man kan finde, men det er dog ganske smagfuldt og kan som med stort set alt andet tilpasses efter ønske.

Synapse 3 som driver er ganske vist kun i beta, men det fungerer nu ret godt. Generelt er kvaliteten af Razers drivere som sædvanligt ret høj kvalitet, og med et virkeligt gennemdesignet interface.

Naga Trinity er et fantastisk initiativ, og tilpasningsbølgen må gerne fortsætte for vores skyld, vi glæder os til en trådløs V2-version der også har udskifteligt højre sidepanel.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

2
Razer Naga Trinity

Razer Naga Trinity

GADGET-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

3-i-1 er Razers nye formel, når de kombinerer alle tidligere Naga-mus i en. Vi anmelder...Indlæser mere indhold