Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Libratone Zipp Mini

Danske Libratone har netop løftet sløret for efterfølgeren til deres kendte Zipp-højtalere. Vi fejrer ved at kigge tilbage på den lille Mini.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det der for det meste definerer de diverse multi-room-højtalere på markedet er at de alle er relativt dominerende. De er tunge, og langt de fleste kræver aktiv strøm. Med andre ord er de designet til at finde en plads i hjemmet, og så blive der for evigt. Sådan forholder det sig ikke med Libratone Zipp Mini. Denne danske miniudgave af den relativt store Zipp er skåret af et helt andet stykke.

Zipp og Zipp Mini ligner ved første øjekast den pæneste termokande du nogensinde har set. Det anonyme lille logo sidder på toppen sammen med en række touch-baserede knapper, der blandt andet styrer volumen. Rundt om størstedelen af det cylinderformede kabinet sidder en afart stof, en æstetisk designfeature som Libratone har introduceret, og som sidenhen er blevet eftergjort af mange andre på markedet. Det er forståeligt nok, for selvom det måske virker unødvendigt, så er det med til at cementere konceptet om, at en højtaler ikke behøver enten at være i sort plast eller i krydsfinér. Zipp har fået sit navn på grund af den lille lynlås der sidder nede nær bunden, og den gør at du kan skifte stoffet på højtaleren.

Liberatone Zipp Mini

Mini er lige nogle få centimeter mindre end sin storebror, og det betyder lidt mindre drivere. Subwooferen er 75mm, diskanten er på 25mm og dertil kommer to ekstra enheder til bas og mellemtone på 90mm. Disse er betragteligt mindre end i den almindelige Zipp, og det mærkes da også umiddelbart på lyden, der hverken kan præstere samme gennemslagskraft eller dybde som den store. Dog taget i betragtning af at der er tale om en højtaler til 1500 kroner, som snart bliver billigere takket være introduktionen af Zipp og Zipp Mini 2, så det er ganske overraskende på den positive måde.

Præcis ligesom Sonos One formår Libratone Zipp Mini nemlig at spille i 360 grader på ganske effektiv vis takket være sit cylinderformede design. Det er her at multi-room kommer ind i billedet, for via en applikation, der er ganske simpel at sætte op og bruge, kan du sætte hele seks styks op i dit hjem. Det er simpel "drag n' drop" med de enheder applikationen finder på netværket, og så er du som sådan klar til at køre. 360-afspilningen justere sig selv alt efter hvor mange enheder der er og hvor de befinder sig henne.

Dette er en annonce:
Liberatone Zipp Mini

Der er ikke meget negativt at berette om, det kan du godt mærke ikke? Jo, skal man tænde og slukke den tager det lidt for lang tid, men igen er den stationær får man ikke det problem. Og ja, selvom Libratone siger at en Zipp Mini kan afspille i 10 timer på batteriet, så fik vi kun noget nær syv timers reel spilletid på noget der ligner halv volume.

Men Libratone Zipp Mini er, når alt kommer til alt, lidt af en triumf. Den er flot og anderledes at se på, spiller fantastisk for sin størrelse trods mindre drivere og er i disse dage faktisk ganske godt prissat. Andet er der ikke tilbage end at sige tillykke til danske Libratone. Vi ser frem til at se hvad I har gjort med efterfølgeren til denne fede lille højtaler.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

1
Libratone Zipp Mini

Libratone Zipp Mini

GADGET-TEKST. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Danske Libratone har netop løftet sløret for efterfølgeren til deres kendte Zipp-højtalere. Vi fejrer ved at kigge tilbage på den lille Mini.Indlæser mere indhold