Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Test: Creative GigaWorks T3

Normalt er jeg glad for store buldrende højtalersæt i flere kanaler, men da jeg var ude til en lyttedemonstration af Creatives nyeste 2.1-højtalersæt, blev jeg alligevel ganske imponeret, og har lige siden lyttet til dem når jeg skulle spille musik på min PC derhjemme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

GigaWorks-serien har snart eksisteret i mange år, og nyeste skud på stammen lever fuldt op til navnet og de tidligere produkters succes. Sættet består af to små satellitter og en stor subwoofer du stiller på gulvet. Til forskel fra de fleste lignende højtalersæt fylder hverken satellitterne eller subwooferen ret meget, men man skal endelig ikke lade sig narre af udseendet - de kan spille meget højt. De to satellitter stå begge på en lille metalfod, og subwooferen indeholder 3 enheder på hver 6,5" som peger i hver sin retning. Designet er meget simpelt og burde passe ind i ethvert hjem. Én ting har dog irriteret mig en smule. Hvorfor leverer man kun ledninger med på 2m, som endda er fastmonterede? For mig betyder det at de hænger ind over skrivebordet og ikke kan gemmes væk. Det er skam.

Med sættet følger en lille kablet styreenhed, som består af et hjul til at skrue op og ned for lyden. Hjulet bruges desuden til at tænde og slukke højtalersættet - der er nemlig ingen slukknap på subwooferen - og der er udgang til hovedtelefoner og indgang til eksempelvis en MP3-afspiller på siden.

Det vigtigste når vi snakker højtalere er naturligvis lyden, og som jeg allerede har afsløret, kan sættet her spille ualmindeligt højt. Højt er dog ikke nok, og heldigvis er den lyd der kommer ud, også ufatteligt detaljeret. Subwooferen leverer en utrolig dyb og lækker lyd, imens satellitterne sørger for en god og bred mellemtone samt diskant. Ved lav lydstyrke falder de dog lidt igennem, så de kræver at man har plads og mulighed for at skrue op. Gør man det, belønnes man til gengæld også med et af de mest velspillende små højtaleresæt jeg længe har lagt ører til, og jeg kan varmt anbefale disse små hyggespredere til enhver der vil have god lyd fra hjemmecomputeren.

Creative GigaWorks T3
Creative GigaWorks T3
Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Fabelagtig lyd, Fylder ikke ret meget
-
For korte kabler
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

2
Test: Creative GigaWorks T3

Test: Creative GigaWorks T3

GADGET-TEKST. Skrevet af Mikael Hansen

Normalt er jeg glad for store buldrende højtalersæt i flere kanaler, men da jeg var ude til en lyttedemonstration af Creatives nyeste 2.1-højtalersæt, blev jeg alligevel ganske imponeret, og har lige siden lyttet til dem når jeg skulle spille musik på min PC derhjemme.Indlæser mere indhold