Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
gadget-tekster

Gratis iPhone i Japan

Det er ikke nogen hemmelighed at iPhone er blevet særdeles populær i det meste af verden, men som vi tidligere har fortalt, er japanerne ikke sådan at overvinde, og Apple har dermed lidt et knæk i deres sejrsgang rundt om i verden.


Et af problemerne har blandt andet været manglen på en indbygget TV-tuner, som efterhånden er standard i mobiltelefoner i Japan i dag. Det har iPhone ikke, hvorfor mange sikkert har valgt den fra. Metroen i myldretiden er bare ikke det samme uden tv på mobilen.

I et desperat forsøg på at overtale kunderne, forærer teleselskabet Softbank Mobile derfor nu telefonen gratis væk, ved at man i stedet binder sig til dem for en toårig periode. Det skal her nævnes at det kun er 8GB-udgaven som er med i tilbuddet, og at 16GB-versionen koster $118. Det er dog stadig utrolig lavt sat - telefonen har tidligere kostet omkring $350. Oven i hatten har Softbank ligeledes valgt at sænke den månedlige ydelse for data fra $62 til $45.50.