Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Razer Deathadder V2 Pro

Razer gør endelig Deathadder-musen trådløs, og Magnus er ret begejstret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage ved årets spæde begyndelse anmeldte vi Razers længe ventede opdatering af et ikon, Deathadder-musen, der udkom i en V2-model efter flere års ventetid. Men dommen var overraskende blandet. Naturligvis var prisen fortsat konkurrencedygtig på "bare" €69.99, men jeg manglede innovationer, nyskabelse, ideer - arven kom simpelthen i vejen for ønsket om at lave en konkurrencedygtigt, moderne produkt.

Men her er vi så, otte måneder efter, og jeg har delvist fået mit ønske opfyldt. Razer har opdateret Deathadder igen, og denne gang hedder den V2 Pro. Og hvad er det der gør den så Pro? Jo, det er blandt andet den trådløse mulighed jeg efterspurgte i januar.

Razer Deathadder V2 Pro

Men lad os først lige opsummere. Den her Deathadder er stadig en Deathadder. Samme form, samme DPI-switch ved musehjulet, samme museknapper på venstre side, samme Chrome-oplyste logo, og samme taktile gummibelægning på undersiden af musen. Alt er, ved første øjekast, ved det gamle, og det gør som sådan heller ikke noget.

Dette er en annonce:

Men den er så til gengæld trådløs. Og her mener jeg ikke bare at den er trådløs via 2.4GHz-donglen, som sidder inde bag et plastikdæksel i bunden af musen, men at der også, via en enkelt indstilling, kan slås over i bluetooth. Det betyder at du let kan have musen med dig, og skifte frit mellem at bruge én trådløs forbindelse til bærbaren, og en bluetooth-forbindelse til din tablet.

Det betyder at Deathadder V2 Pro er tungere, men der er tale om bare seks gram her, som er en minimal pris at betale for uendelig mere funktionalitet. Jeg bliver dog nødt til fortsat at brokke mig over det førnævnte plastdæksel. Det er ved mere end én lejlighed gået i stykker for mig, og når de små hængsler knækker, så er der ingen måde at passe på din dongle. Et magnetiseret dæksel ville være at foretrække, tak.

Razer Deathadder V2 Pro

Udover det, ofrer man så noget ved at gå trådløs? Nej, det ville jeg umiddelbart ikke mene, da batterilevetiden er anslået til at være op imod 120 timers brug. Det har vi ikke kunne teste, men jeg har dog brugt den hver dag i snart en uge, og sidder på omtrent 50% batteri tilbage, som er en hel del bedre end de fleste konkurrenter, ja selv bedre en G Pro Wireless fra Logitech, der tidligere var den kronede konge.

Dette er en annonce:

Man får naturligvis Razers formidable SpeedFlex-kabel med, som er det bedste trådkabel på markedet, og selvsamme kabel har også en lille USB-dock på, der gør at du kan bringe donglen tættere på dig.

Desuden, som jeg også skrev tilbage i min anmeldelse af den originale V2, så er der som sådan ikke rigtig nogen finger at sætte på selve præstationsevnen. Vi taler stadig Razers egen Focus+ optiske sensor på 20.000 DPI, der kan justeres trinvis, og har en opløsningstræfsikkerhed på 99.6%, og en polling rate på op til 1000MHz. Musen byder på anden generation af Razers egne optiske switches, der er taktile, og har en forsinkelse på 0.2 millisekunder.

Razer Deathadder V2 Pro

Der er intet i vejen med ydeevnen, det har Razer altid haft styr på, og takket være den ekstra funktionalitet man får fra valgfri trådløs forbindelse, så er der sågar noget nyt på bordet denne gang. Men hvad så med prisen? Det skal siges allerførst at der uden tvivl findes billigere trådløse mus på markedet end Deathadder V2 Pro, men sammenligner man eksempelvis med Asus' ROG Chakram, der har en lidt mere upræcis sensor på 16.000 DPI, så står den anført til omtrent €170. Hvad så med Razer Deathadder V2 Pro? €149 er den anført til, og det ville jeg faktisk påstå at ret fair.

Du kan kalde det at vende på en tallerken, men Razer har introduceret afgørende ændringer, der pludselig gør Deathadder-musen moderne, up-to-date, og en fryd at bruge til stort set alting. Glimrende ergonomi, fantastisk trådløs forbindelse og solid ydeevne - ja, den er bare let at anbefale.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold