Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

Gaimin Gladiators er ESL Dota 2 Lima Major mestre

Holdet slog Team Liquid ud for at sikre $200.000 i præmiepenge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2023 Dota Pro Circuit (DPC), og den første DPC Major, der nogensinde blev afholdt i Sydamerika, sluttede i weekenden, og efter at de bedste hold i verden alle er på vej til Lima for at kæmpe om en andel af en præmiepulje på $ 500.000, har vi nu en vinder at rapportere om.

Efter en lang slutspilsgruppe sikrede Gaimin Gladiators sin position som det Dota 2 hold, der skal slås lige nu, efter at have vundet hver eneste kamp i slutspillet. I løbet af dette løb forblev holdet ubesejret mod Team Aster, Entity, Team Liquid og Team Liquid igen (efter at holdet trak sig ud af den nederste parentes for at møde Gaimin i Grand Final).

Dette resultat har betydet, at Gaimin er på vej hjem med $200.000 i præmiepenge oven i en masse DPC-point, som vil være nyttige til at optjene en plads på The International, når den afholdes senere på året.

Hvad angår det næste for DPC, er det tilbage til regionalt spil i et stykke tid.

Dota 2
ESL

Relaterede teksterIndlæser mere indhold