Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

Game Changers Championship sat til Tyskland i november

Og Riot har lagt planer for bedre at tilskynde til konkurrence mellem blandet køn i Valorant.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jeg har personligt aldrig forstået, hvorfor der er kønsbarrierer på plads i esports i betragtning af de sædvanlige fysiske forskelle i regelmæssig sport kønsopdeling bør ikke og ikke gælder her, og det er klart, at Riot Games føles på samme måde og ser på, hvordan man bedre kan flette sine Valorant og Game Changers scener.

I en ny artikel får vi at vide, at de bedste Game Changers hold nu kvalificerer sig og lander pladser i Valorant Challengers Leagues (divisionen under Champions Tour ). For at opmuntre organisationer til at fremme mangfoldighed, forudsat at et hold har 60% af sine spillere bestående af Game Changers medlemmer, vil de også få lov til at støtte et andet hold i ligaen. Dette betyder, at Game Changers spillere vil kunne fungere som enten tovejs- eller enkeltholdsspillere, hvor de kan konkurrere på et Game Changers og Challengers League /International Leagues hold på samme tid.

Men denne justering af formatet Game Changers er ikke det eneste, Riot har planlagt. Vi får at vide, at Game Changers Championship vil være tilbage i november (mellem 8-17), og at det udvides til nu at omfatte 10 samlede hold, op fra otte. Tre af holdpladserne vil blive tildelt EMEA-regionen, to til Nordamerika, to til Stillehavet og en hver til LATAM, Brasilien og Kina.

Riot har også til hensigt at teste og udforske konkurrencer med blandet køn i den kommende offseason for at se, hvordan det bedre kan tilskynde til og fremme mangfoldighed i den konkurrencedygtige Valorant scene.

Du kan læse mere om alle disse ændringer i artiklen nedenfor.

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold