Dansk
Gamereactor
nyheder
Assetto Corsa Competizione

Game On: Her er eksklusivt gameplay fra Assetto Corsa Competizione på PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Det du kan se her ovenover er det første direct-feed, uredigeret gameplay fra PS4-versionen af Assetto Corsa Competizione, og selve løbet du ser er optaget på Silverstone Circuit. De professionelle kørere fra udvikleren Kunis Simulazioni ønskede at dele dette eksklusive gameplay med Gamereactors læsere og seere som del af vores Game On-initiativ, der strækker sig henover sommeren.

Som du måske allerede ved så ankommer spillet faktisk allerede i morgen, og i den forbindelse fik vi mulighed for at snakke med medstifter og Executive Licensing Manager, Marco Massarutto, om spillet, og udfordringerne ved at lave en konsoludgave af spillet.

Assetto Corsa Competizione på PS4 og Xbox One er blevet udviklet af Kunos, i samarbejde med d3t ltd, et engelsk studio der har arbejdet sammen med det italienske hovedstudie i cirka "18-20 måneder. Ulig det første Assetto Corsa så er denne port blevet udviklet "from scratch", som har givet forbedringer som "a more console-friendly interface" og "much more time on the gamepad algorithm".

Ved at bruge Unreal Engine 4 formåede de at ramme ret avancerede AI-rutiner, men fordi grafikmotoren ikke specifikt er lavet til bilspil, så har de set sig nødsaget til at sætte en grænse på 30fps på konsollerne. Desuden bekræfter Massarutto, at "all modern steering wheels are supported".

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold