Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Knockout City

Gameplay trailer til Knockout City gennemgår alt du bør vide

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Knockout City blev afsløret tidligere i år, og er det næste spil fra EA Original serie. Spillet er et mix af intense dodge-ball kampe, blandet sammen med et farverigt og fjollet univers. I spillets annonceringstrailer var der ikke meget gameplay at se, men nu har EA udgivet en ny trailer, som gennemgår alt du bør vide før du hopper ind i Knockout City's univers.

Traileren fokuserer på det intense dodge-ball spil, eller Dodge-Brawl, som spiller kalder det, og fremviser 'the basics' af spillet - hvordan du kaster, griber og laver tricks. Det bliver nærmest ikke mere simpelt, men hvor Knockout City gør det interessant er ved at få dette simple spil til at være intens og baseret på dine reflekser og evner.

Tjek Knockout City traileren ud herunder, og ellers se frem til dette multiplayer brawler spil rammer d. 21 maj til PS4, Xbox One, Switch og PC.

HQ
Knockout City

Relaterede tekster

0
Knockout CityScore

Knockout City

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Aldrig har det været så sjovt at få en stikbold i fjæset.Indlæser mere indhold