Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Gamereactors Julekalender 2022: 5. december

Denne gang sætter vi en gavepakke på højkant fra Creative, der består af tre forskellige produkter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lyd er ret afgørende for spiloplevelsen. Om du bruger headset, højtalere eller en soundbar, så bør du treat yourself med lydprodukter, men de behøver ikke koste alverden.

Det har Creative bevidst adskillige gange, og nogle af de produkter sætter de frem på højkant i dag i en stor låge bestående af en Stage Air V2-soundbar, et Blaze V2-headset og et set Pebble Pro-højtalere.

Du kan vinde det hele på én gang! Desuden anbefaler vi at du bliver lidt klogere på hvad Creative kan tilbyde ved blandt andet at klikke ind her for at læse om Stage Air V2, Blaze V2 og Pebble Pro. Vi følger desuden snart op med en anmeldelse af sidstnævnte. Vi blev draget af særligt designet, den dobbelt forbindelsesmulighed og den smagfulde RGB-belysning.

Svar på spørgsmålet herunder i kommentarfeltet og vind. Du behøver ikke nødvendigvis at svare i dag - alle ruder er åbner frem til kåringen kort efter nytår.

Hvilket spil i år har haft den bedste lydside, føler du?

Gamereactors Julekalender 2022: 5. december


Indlæser mere indhold