Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Gearbox: Vi arbejder på det næste store Borderlands

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har været en del rygter om et Borderlands spinoff på det seneste. Endnu er intet annonceret, og seriens hovedudvikler (og skaber) Gearbox, har da også være ude og afvise, at de er involveret i sådan et projekt.

Til gengæld fortæller studiets leder Randy Pitchford, at de selv er i fuld gang med udviklingen af "the next big one":

"We are definitely working on some amazing stuff that, I hope, will surprise and delight you. Plug: if anyone out there has Skills-To-Pay-Bills and wants to get in on some Borderlands action, we're working on the big one," skriver han på Twitter.

Om det så drejer sig om et decideret Borderlands 4, eller hvad et sådan spil kommer til at hedde, vides endnu ikke, men sikkert er det, at der sker ting og sager i Borderlands-universet, hvor en stor spillefilm også er undervejs. Det seneste spil i serien, Borderlands 3, udkom i 2019.

Kunne du tænke dig mere af det samme, eller bør Gearbox genoverveje formlen i det kommende Borderlands?

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold