Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Gears 5 får massiv multiplayer opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I forbindelse med lanceringen af Xbox Series X har Microsoft givet Gears 5 en ordentlig grafisk overhaling, og nu har man også opdateret spillets multiplayer.

Operation 5: Hollow Storm hedder den seneste opdatering og den inkluderer syv nye karakterer, fem maps, 13 achievements og en rigtig fanfavorit fra Gears of War 2 - våbnet the Scorcher.

Med opdateringen bliver karakter og klasser adskilt, så der er større rum for tilpasning, og så meddeler udvikleren endnu engang, at multiplayer vil køre i løst 120 fps på både Xbox Series S og X.

HQ

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold