Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Gears 5 får single player DLC og New Game+

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft har været ganske rundhånende i deres support af Gears 5, der har fået en del ekstra indhold. Det er dog primært multiplayer-delen, der har fået opgraderinger, men nu har os, der holder af Gears of War-seriens intense kampagner, også lidt at se frem til.

I forbindelse med at Gears 5 får en grafisk overhaling til Xbox Series S/X, har IGN snakket med The Coalition om de ekstra funktioner, som de tilføjer tredje persons-skydespillet.

Det inkluderer blandt andet en New Game+ mode, som får to nye sværhedsgrader (Ironman and Inconceivable), en række nye våben- og karakterskins, samt muligheden for at låse op for nye achievements.

Ydermere melder The Coalition, at der inden længe vil komme singleplayer DLC til alle versioner af spillet:

"All I can say is December and the title is Hivebusters, so it might give you a little hint as to what that content might contain. That'll be available on the new consoles as well, so it'll be optimized for those two", fortæller lead producer Zoe Curnoe til IGN om den kommende DLC.

Hives indgår allerede i Gears 5's Escape Mode, hvor tre modige spillere lader sig opsluge af store, frygtelige monstre og kæmper deres vej ud. The Coalition anslår at DLC'en vil tage mellem 3-4 timer at spille sig igennem, men hvorvidt den bliver gratis eller ej, vil de endnu ikke ud med.

HQ

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold