Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Gears 5 loading tider går fra 44 til 8 sekunder med Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fornyeligt kunne vi skrive, at Devil May Cry V kunne lave et 4 sekunders load på PlaySation 5, der tog 22 på PlayStation 4. En stor forbedring, der nok mestendels kan tilskrives det nye SSD-drev. Nu har vi et lignende eksperiment med udgangspunkt i Gears 5 via Stallion83s Youtube channel. Her har han sammenlignet loadtiderne på Xbox One og Xbox Series X.

Og her er loading tiderne også skåret kraftigt. Istedet for et load på 44 sekunder for at starte en kampagne på Xbox One, klarer Xbox Series X opgaven på 8 sekunder.

Gears 5

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...



Indlæser mere indhold