Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Gears 5 på Xbox Series X fremvises allerede i morgen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis er Gears 5 ikke den største lancering på den kommende Xbox Series X-konsol, men Microsoft og The Coalition har alligevel arbejdet en hel del på at bringe spillet til den nye platform, for at vise hvad den nye konsol kan.

Og du kan nu snart få demonstreret præcis hvordan den nye version af spillet vil se du. Det er nemlig blevet afsløret via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor, at spillet fremvises under det næste store Unreal-livestream, der naturligvis fokuserer på spilprojekter under udvikling der benytter sig af Unreal-grafikmotoren.

Streamet vises i morgen torsdag kl. 20 dansk tid lige her, og vi samler naturligvis op på det efterfølgende.

Skal du spille Gears 5 igen på Xbox Series X?

Gears 5

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold