Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 6

Gears 6 bliver ikke fremvist til E3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi skulle kun vente tre år mellem Gears of War 4 og Gears 5, så de mest optimistiske af os havde nok håbet på, at se et nyt spil i serien afsløret til E3 i næste måned. Det kommer dog ikke til at ske, afslører The Coalition selv på deres hjemmeside.

HQ

Udvikleren skifter til kommende lanceringer fra Unreal Engine 4 til Unreal Engine 5, som Epic har annonceret vil blive tilgængelig til sommer. Serien har fra starten af brugt Epic's populære engine, da Epic stod bag den originale Gears of War-trilogi, så det kommer ikke som den store overraskelse, at de nu skifter til den nye spilmotor.

Hvor vi derfor kan forvente et endnu flottere Gears 6 i fremtiden, så skal vi dog også væbne os med lidt ekstra tålmodighed.

"Shifting to a new engine is a big undertaking, so we want to be clear that we will not be announcing any new projects or titles for some time," meddeler The Coalition.

Med Gears 6 missing in action bliver det interessant at se, hvad Microsoft ellers vil fremvise til E3, der igen i år bliver en ren digital begivenhed.

Gears 6

Relaterede teksterIndlæser mere indhold