Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War

Gears of War HD har en meget lysere grafik end originalen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I forbindelse med årets E3-messe annoncerede Microsoft, at de vil genudgive Gears of War på Xbox One med forbedret grafik. Der blev også afholdt en lukket beta-test hen over sidste weekend, hvor der kunne spilles i de to klassiske multiplayer-baner Gridlock og Canals, og mange var overraskede over den grafiske overhaling.

Der er en langt mere generøs belysning i spillet, noget som står i skarp kontrast med originalens mørke og dystre miljøer. Det skal dog siges at det stadig drejer sig om en beta-version, og at det kun drejer sig om spillets multiplayer-del. Du kan se en sammenlignings-video her.

Gears of War

Relaterede tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Cliffy B. og Epic har ikke blot begået en konvertering, de har skabt en fabelagtig og unik PC-version af Gears of War...

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Undergrundens slibrige kryb møder modstand fra fremtidens toptrænede læderhalse. Tanggaard har spillet Epics seneste...Indlæser mere indhold