Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War

Gears of War Ultimate Edition kommer til PC med 4K understøttelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er blevet bekræftet at der kommer en PC version af Gears of War: Ultimate Edition der vil byde på 4K og Xbox One Elite controller support.

Studio repræsentanter dukkede op på E3 PC Gaming Show, og fortalte om hvad man skulle forvente. Studiet har opdateret over 300 art assets, og bekræfter at der vil være 19 multiplayer baner, som nye typer af gameplay. Det lader til at man har kigget på hvad der virkede for Gears of War 3, og så har adapteret disse elementer til Ultimate Edition.

Studiet er snart klar med en gameplay trailer som vi naturligvis bringer.

Gears of War

Relaterede tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Cliffy B. og Epic har ikke blot begået en konvertering, de har skabt en fabelagtig og unik PC-version af Gears of War...

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Undergrundens slibrige kryb møder modstand fra fremtidens toptrænede læderhalse. Tanggaard har spillet Epics seneste...Indlæser mere indhold