Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War

Gears of War-filmen får endelig manuskriptforfatter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En lang række af større spilserier er i fuld gang med at blive filmatiseret, og ét af disse projekter er en film baseret på Gears of War, der længe har været undervejs. Faktisk har Avatar 2-forfatteren Shane Salerno angiveligvis arbejdet på et manuskript til filmen, men han er nu blevet erstattet.

Ifølge en rapport ovre hos The Wrap har F. Scott Frazier overtaget, og skal nu starte forfra på projektet. Han har tidligere stået for manuskripterne bag blandt andet Collide og xXx: Return of Xander Cage.

Filmen blev afsløret helt tilbage i 2016, og blandt andet Dave Bautista har udtrykt at rollen som Marcus Fenix ville være en "drømmerolle".

Hvem håber du skal instruere og være med?

Gears of War

Relaterede tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Cliffy B. og Epic har ikke blot begået en konvertering, de har skabt en fabelagtig og unik PC-version af Gears of War...

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Undergrundens slibrige kryb møder modstand fra fremtidens toptrænede læderhalse. Tanggaard har spillet Epics seneste...Indlæser mere indhold