Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Gears of War-seriens multiplayer-instruktør forlader The Coalition

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke så let at udvikle spil, det har vi vist alle læst om nok gange til at vide. Det tager lang, lang tid og branchen er ikke ligefrem kendt for de bedste arbejdsforhold og de mest sunde arbejdstimer. Selvom det ikke umiddelbart er vores indtryk at forholdene er særligt ringe hos The Coalition, så forlader multiplayer-instruktør Ryan Cleven nu studiet, fordi det simpelthen har været for hårdt at udvikle blandt andet Gears of War 4 og Gears 5.

I en besked på Twitter siger Cleven, at selvom Rod Fergusson, den tidligere studiechefe, forbliver hans mentor, og at han har haft nogle fantastiske år hos studiet, så har det også kostet ham dyrt, og nu skal han derfor videre.

"The last six years have been amazing. Gears 4 and 5 have been the highlight of my development vareer, but those six years have also taken a toll. Due to personal issues, I can't continue to work the way that I have, I need time for myself."

Dette kommer efter at Rod Fergusson forlod The Coalition i februar for en position hos Blizzard.

Det bliver spændende at se The Coalitions næste spil!

Gears 5

Relaterede tekster

Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold