Dansk
Gamereactor
nyheder
Genshin Impact

Genshin Impact får tre nye karakterer og cross saves

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At kalde Genshin Impact en fænomenal succes yder næsten ikke spillet retfærdighed. Det kinesiskudviklede spil har skovlet penge inden siden lanceringen sidste år, og man kommer heller ikke uden om, at der er tale om et meget imponerende free-to-play spil.

Udvikleren MiHoYo har store planer for spillet og vil i alt lave syv store byer, hvoraf den tredje Inazuma nu er ude. Byen er japansk inspireret og byder på en masse nye aktiviteter. Den er også hjemsted for tre nye karakterer, Ayaka, Yoimiya og Sayu, der kan gøre dig følge på din rejse. Opdateringen inkluderer ny musik af Tokyo Philharmonic Orchestra.

Med den nye opdatering tilføjes også cross saves mellem samtlige platforme. På den måde kan man for eksempel spille på sin telefon, når man er på farten, og senere forsætte spillet foran sin PC eller PlayStation.

Version 2.0 The Immovable God and the Eternal Euthymia bliver tilgængelige fra den 21. juli.

Genshin Impact
Genshin ImpactGenshin Impact

Relaterede tekster

2
Aloy kommer til Genshin Impact

Aloy kommer til Genshin Impact

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Hovedpersonen Aloy fra Horizon: Zero Dawn er en travl kvinde. Tidligere har hun gæsteoptrådt i Monster Hunter: World og Fortnine, inden længe drager hun ud på et helt nyt...Indlæser mere indhold