Dansk
Gamereactor
nyheder
Genshin Impact

Genshin Impact rammer $3 milliarder i global omsætning

Det er desuden Kina der står for størstedelen af den omsætning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det stod klart i månederne op til lanceringen af Genshin Impact i september 2020, at det ville blive et massivt hit. Jo, spillet blev lettere kritiseret for at ligne The Legend of Zelda: Breath of the Wild lige lovlig meget, men siden da har det udviklet sig til et gigantisk globalt community - og pengene er fosset ind.

Faktisk er vi der hvor Sensor Tower estimerer, at spillet har ramt cirka $3 milliarder i global omsætning, som betyder at spillet har omsat for cirka $1 milliard hver sjette måned. Dette gør spillet til et af de mest succesfulde mobilspil nogensinde, og sågar et af de mest succesfulde spil overhovedet.

Det kommer dog fortsat bagefter Tencents Honor of Kings og Game for Peace. Det er Kina der står for størsteleden af omsætningen med cirka $973 millioner, efterfulgt af Japan og så USA.

Genshin Impact

Relaterede tekster

Aloy kommer til Genshin Impact

Aloy kommer til Genshin Impact

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Hovedpersonen Aloy fra Horizon: Zero Dawn er en travl kvinde. Tidligere har hun gæsteoptrådt i Monster Hunter: World og Fortnine, inden længe drager hun ud på et helt nyt...Indlæser mere indhold