Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Genshin Impact

Genshin Impact's mobil version har indtjent cirka $874 millioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom miHoYo's RPG-spil Genshin Impact er helt gratis at spille på mobilen, har spillet alligevel haft en stor indtjening. Genshin Impact udkom sidste år og fik gode anmeldelser, og er efterfølgende udkommet til konsollerne og har fået en større og voksende spillerbase. Spillet's budget på $100 millioner kom utrolig meget bag på os, men det lader til at spillet stadig har et stort overskud.

I en rapport publiceret af Sensor Tower blev det klart, at iOS og Android versionen af Genshin Impact havde indtjent omkring $874 millioner i omsætning siden spillet udkom i september 2020. Det er et imponerende beløb og svarer til en omsætning på $175 millioner per måned kun indtjent gennem spillerne forbrug. Selvom det kun har været ude i fem måneder, er det allerede på tredje pladsen af mest indtjente mobilspil kun overgået af Honor of Kings ($1.2 milliarder) og PUBG mobil-spillet ($1.1 milliard).

Igen, det er kun mobilversionerne, og spillet er som sagt gratis. Hvis man lægger konsolversionernes indtjening i, så er jeg sikker på at miHoYo gnider sig godt i hænderne. Det er meget imponerende.

En Nintendo Switch version er blevet bekræftet men har stadig ikke nogen udgivelsesdato endnu.

Genshin Impact

Relaterede tekster

2
Aloy kommer til Genshin Impact

Aloy kommer til Genshin Impact

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Hovedpersonen Aloy fra Horizon: Zero Dawn er en travl kvinde. Tidligere har hun gæsteoptrådt i Monster Hunter: World og Fortnine, inden længe drager hun ud på et helt nyt...Indlæser mere indhold