Dansk
Gamereactor
nyheder
Furiosa: A Mad Max Saga

George Miller har planer om endnu en Mad Max: Fury Road prequel

Den kommer til at fortælle historien om hvad der skete med Max et år inden Fury Road.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mad Max: Fury Road får igennem nogle få, veletablerede sekvenser slået fast, at Max har oplevet lidt af hvert før han kidnappes af Immortan Joe, men netop de begivenheder står måske til at få en helt separat film.

Lige om lidt lander en prequel til netop Fury Road, fra samme instruktør George Miller, og den fokuserer mest af alt på netop Furiosa-karakteren, men der er en specifik sekvens i den film som har til formål at bygge bro videre til endnu en prequel med Max i hovedrollen.

"And as we get towards the end of this movie, the chronology... Basically, we had to see that Mad Max was lurking around somewhere because we do know what happened. The writers know what happened to Mad Max in that year before, and we have a whole story of that, which I would like to do sometime if I get the chance."

Det skal dog siges at Miller plejer at tage sig meget god tid, og han er 79 år, så hvad der kan nå at blive produceret, ja, det må tiden vise.

HQ
Furiosa: A Mad Max Saga

Relaterede tekster

3
Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

George Miller leverer endnu en genistreg, der godt nok ikke er på højde med den legendariske Fury Road, men alligevel imponerer på alle parametre.Indlæser mere indhold