Dansk
Gamereactor
nyheder
Game of Thrones

George R. R. Martin afslører sine yndlingsepisoder af Game of Thrones

Som forventet finder du ingen afsnit fra sæson 8 på listen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

George R. R. Martin har afsløret sine yndlingsepisoder fra Game of Thrones' TV-serie. Eller i hvert hans favoritter blandt dem, han selv har skrevet.

Martin har skrevet fire afsnit af fantasy-hitserien. Han plejede at skrive ét afsnit pr. sæson, og fans ville ivrigt se frem til, hvordan kildematerialets forfatter ville krydre, hvad der på det tidspunkt var en af de mest loyale TV-serier.

I et nyt opslag på hans hjemmeside afslører Martin, at afsnittet "Blackwater" er et af dem, han holder mest af. Det andet sidste afsnit af sæson 2 handler næsten udelukkende om kampen ved Blackwater Bay, hvor Tyrion skal forsvare King's Landing mod en hær af Stannis Baratheons mænd fra vandet. Afsnittet kombinerer fede actionscener med intime øjeblikke mellem karakterer og selvfølgelig neglebidende spænding. Et afsnit, der er fedt at gå tilbage til, selv efter seriens kontroversielle afslutning har givet fans en dårlig smag i munden.

"I scripted four [episodes]," skriver Martin. "And yes, 'Blackwater' is my own favorite of those, although I thought 'The Lion and The Rose' turned out very well, too and I have a soft spot for that one."

"The Lion and the Rose" er en anden klassiker, der omhandler den hadede King Joffreys bryllup. Da der stadig kan være folk derude, der ikke har set serien, ønsker vi ikke at spolere noget, men vi kan vist godt tillade os at sige, at episoden er ekstremt mindeværdig, fordi den er en af de få, der bringer publikum i en tilstand af katarsis.

Hvilket Game of Thrones-afsnit var dit yndlings?

Game of Thrones

Relaterede teksterIndlæser mere indhold