Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Ghirlanda kvalificerer sig til finalen i Tekken 7 verdensfinalerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

320 mennesker gik ind med håbet om at fange den tyvende plads i finalen i Tekken 7, men der var kun én der gik ud med sejren. Den sejr fandt italienske Johusa "Ghirlanda" Bianchi, efter en uhyre tæt kamp mod den japanske favorit Shoji "Double" Takakubo.

Double havde strøget igennem vindernes turnering, og allerede slået Ghirlanda ud en gang, men den italienske stridshest galoperede stærkt tilbage, og var endda ved at tage finalen 3 sæt over 0. Double var dog ikke så nem at slå ud, men måtte alligevel se sig slået i sidste ende af Ghirlanda's mesterlige brug af zoning med sin Katarina.

Desværre rakte den danske delegation ikke længere end top 32, hvilket dog stadig er en flot placering i en gruppe på 320 deltagende. De egentlige finaler, udkæmpet blandt de tyve bedste Tekken-spillere i verden, begynder allerede fra klokken 10, så sid klar hvis du vil fange hele begivenheden.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold