Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima bliver officielt til stor spillefilm med John Wick-instruktør

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ghost of Tsushima er kraftigt inspireret af traditionelle samurai- og ninja-film, og derfor er det en kende ironisk, at spillet nu bliver til en film. PlayStation Studios må siges at have travlt, for de har, via Deadline, bekræftet at de også arbejder på en filmatisering af Ghost of Tsushima sammen med Sony Pictures.

Vi ved endnu ikke hvem der skal spille Jin, men vi ved dog at instruktøren bag John Wick, Chad Stahelski, skal instruere filmen. Det gør han sammen med producerne Alex Young og Jason Spitz.

Ikke bare det, Sucker Punch' Peter Kang kommer til at overse projektet på vegne af studiet, for at sikre at det sker i overensstemmelse med deres vision. Filmen vil fortælle Jins historie, ligesom spillet.

"We're excited to be partnering with Chad and 87Eleven Entertainment, to bring their vision of Jin's story to the big screen. We love working with creative partners like Chad, who have a passion for our games, ensuring we can create rich adaptations that will excite our fans and new audiences," siger Asad Qizilbash fra PlayStation Studios.

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold