Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ghost of Tsushima Director's Cut er kommet godt fra start på PC

Men PC-spillerne er virkelig ikke glade for PlayStation Network kravet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bare et par måneder efter annonceringen, er Ghost of Tsushima Director's Cut nu ude på PC via Steam. Det er det tredje PlayStation spil, som er udkommet på PC i år - de to andre var det på ultra-populære Helldivers 2 og Horizon: Forbidden West.

Ghost of Tsushima er kommet godt fra start og er i skrivende stund det bedst sælgende spil på Steam, foran Helldivers 2, Hades 2 og Baldur's Gate 3. Det har i skrivende stund lige over 41.000 samtidige spillere, lige efter Hades II med 42.400 og Baldur's Gate 3 med 44.500 - og det peakede tidligere på dagen med knap 60.000 samtidige spillere.

På trods af, at det ikke er fremmed for PC-spillere at skulle logge ind på sekundære tjenester, så er Sony efter Helldivers 2 fadæsen kommet skidt fra start med udrulningen af PlayStation Network på PC.

Ghost of Tsushima Director's Cut ligger dog med overvejende positive brugeranmeldelser, men der er også flere hundrede negative anmeldelser og de fleste ser ud til at være på grund af kravet om en PlayStation Network konto, for at spille spillets multiplayer del.

En bruger skriver "I purchased this game on Steam to play it on Steam. I do not want to link or create an PSN account. Absurd behavior from Sony". En anden skriver ganske enkelt "Positive review not available in your region". Det er dog slet ikke på niveau med Helldivers 2 kontroversen sidste uge, men hvis Sony havde håndteret denne lidt mere elegant, havde der nok ikke været den store ballade omkring Ghost of Tsushima Director's Cut.

Ghost of Tsushima: Director's Cut

Relaterede tekster

6
Ghost of Tsushima: Director's CutScore

Ghost of Tsushima: Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch Productions' PlayStation 4-svanesang får en opdatering og en masse nyt indhold. Er turen til det feudale Japan værd at tage igen?Indlæser mere indhold