Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima har fået sin sidste opdatering

Sucker Punch' største hit til dato bliver nu lagt i dvale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ghost of Tsushima udkom for godt og vel to år siden, og siden lanceringen har udvikler Sucker Punch introduceret et Director's Cut, udgivet en multiplayer suite og udvidet spillet med mere indhold. Men nu er det altså ved at være slut, og spillet lader til at have modtaget sin sidste store opdatering.

Denne hedder Patch 2.18, og i opgørelsen af indholdet siger studiet, at det er tid til at fokusere mere på udviklingen af deres næste projekt, som vi alle antager er en direkte efterfølger.

"While we aren't actively working on any additional patches at the moment, we will continue to monitor feedback on the community-run Gotlegends subreddit and messages sent to @SuckerPunchProd on Twitter for any high priority bugs or issues that emerge. We want to say a huge THANK YOU to the entire community for the incredible amount of support and feedback we've gotten since launch."

Vi aner dog ikke hvornår vi kommer til at se mere til deres næste spil.

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold