Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima har solgt over 8 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det stod klart relativt hurtigt efter lanceringen af Ghost of Tsushima i 2020, at spillet ville blive et stort hit, og kort efter kunne udvikleren Sucker Punch da også afslører, at spillet havde solgt hurtigere og bedre end noget andet spil de tidligere har udviklet.

Siden da er der gået lang tid, og spillet er blevet genudgivet på PlayStation 5. Nu kan udvikleren afsløre via Twitter, at spillet har solgt otte millioner eksemplarer:

"We're thrilled and amazed that #GhostOfTsushima has officially sold more than 8 million copies!
Thank you so much to everyone who has played since launch! We are so incredibly appreciative and grateful for the support!"

Det forventes at studiet er i fuld gang med udviklingen af en efterfølger.

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold