Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ghost of Tsushima kommer til at kræve en PSN-konto til online-delen

Men det kræves slet ikke i singleplayer-delen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu er der meget snak om Sonys PlayStation-strategi på PC-platformen, eftersom de valgte at introducere et krav om at linke en PSN-profil sammen med Steam for at kunne Helldivers II. Dette skabte så voldsom feedback, at Sony droppede kravet få dage efter.

Men for at spille Ghost of Tsushima på PC, så kommer det også til at kræve en PlayStation-profil, men det gælder kun hvis du spiller online-delen Legends.

Via X bekræfter studiet Sucker Punch, at singleplayer-delen ikke kræver en PSN-profil, mens adgang til Legends-delen afhænger af et link imellem Steam og PSN.

"Just so you are aware, A PSN account is required for Legends online multiplayer mode and to use PlayStation overlay. It is not required to play the singleplayer game," siger de.

I det mindste er dette blevet slået fast overfor forbrugere i god tid, for spillet lanceres på PC-platformen om ni dage.

Ghost of Tsushima: Director's Cut

Relaterede tekster

6
Ghost of Tsushima: Director's CutScore

Ghost of Tsushima: Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch Productions' PlayStation 4-svanesang får en opdatering og en masse nyt indhold. Er turen til det feudale Japan værd at tage igen?Indlæser mere indhold