Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima-filminstruktør kommenterer på manglen på fremskridt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ghost of Tsushima gik hen og blev et gigantisk spil, og hurtigt derefter afslørede Sony, at de også havde i sinde at filmatisere det. Ikke bare det, manden bag John Wick-filmene, Chad Stahelski, skal instruere, og overse produktionen af et manuskript også.

Siden da har vi dog hørt intet, men i et nyligt interview med IGN slå Stahelski absolut fast, at der arbejdes på filmen konstant, og at han tror at fans bliver glade for det de arbejder på.

"You know how video game adaptions can go. So we're taking our time and doing it right. We're working very closely with the game developers to make sure we stick to what's great about it."

Filmen er stadig i et tidligt produktionsstadie, men det sker åbenbart.

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold