Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima-udvikleren søger forfatter til AAA open-world projekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sucker Punch Productions har tidligere haft stor succes med Sly Cooper og Infamous-serien, men i 2020 nåede de nye højder med lanceringen af Ghost of Tsushima, der af mange fans og kritikere ses som et af sidste års allerbedste spil.

Nu søger studiet så en Senior Writer til deres næste projekt, skriver Gamasutra.

"Our ideal candidate has success telling impactful, character-driven stories in an open-world game. They will have the skills to craft emotional stories, memorable characters, and strong dialogue while collaborating with the writing team and other designers to advance our storytelling at Sucker Punch," lyder beskrivelsen på jobopslaget.

Det er et krav til ansøgeren, at denne tidligere har arbejdet med "AAA open-world games," så der er ingen tvivl om, at det er sådan et projekt, som Sucker Punch har i støbeskeen. Og med Ghost of Tsushima fænomenale succes, skulle det være meget underligt, hvis det ikke er en direkte efterfølger, der er under udvikling, om end der endnu ikke er meldt noget officielt ud fra hverken Sony eller Sucker Punch.

Ghost of Tsushima foregår i det feudale Japan og omhandler en samurai, der må drage på krigerstien efter en række dramatiske begivenhder i spillets åbning.

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold