Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghostrunner 2

Ghostrunner 2 er blevet annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ghostrunner var en af de mere behaglige overraskelser i 2020. Det stilfulde actionspil tog Mirror's Edge free running og kombinerede det med intens cyberpunk-action til stor effekt, ligesom dets soundtrack imponerende så meget, at det tilkæmpede sig en plads på vores GOTY-liste.

Og nu er der godt nyt for spillets fans, for en efterfølger er netop blevet annonceret. Det meddeler udvikleren på Twitter.

Ghostrunner 2 vil blive udviklet af polske One More Level, der også stod bag originalen, og 505 Games vil udgive spillet til Xbox Series X, PlayStation 5 og PC.

Selskabet bag 505 Games, Digital Bros. meddeler, at de har fordoblet deres investering i udvikleren og stiller et indledende budget på 5 millioner euro til rådighed.

Det fremgår også i annonceringen, at Ghostrunner har solgt mere end 600.000 eksemplarer siden lanceringen i oktober, og at en dedikeret version til Xbox Series X og PlayStation 5 vil blive lancereret senere i 2021.

Ghostrunner 2

Relaterede tekster

Ghostrunner 2 er blevet annonceret

Ghostrunner 2 er blevet annonceret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ghostrunner var en af de mere behaglige overraskelser i 2020. Det stilfulde actionspil tog Mirror's Edge free running og kombinerede det med intens cyberpunk-action til...Indlæser mere indhold