Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghostrunner 2

Ghostrunner 2 udkommer til oktober

Den tætpakkede måned fik lige endnu en massiv lancering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ghostrunner 2, efterfølgeren til det populære Cyberpunk parkour-actionspil, udkommer den 26. oktober 2023. Udgivelsesdatoen blev først lækket af den kendte leaker billbil-kun, før det blev officielt bekræftet på 505 Games' Twitter-konto.

Spillet fortsætter efter begivenhederne i det originale spil, og vi forlader nu Dharma Tower og bevæger os ud i den øde ødemark, som verden er blevet forvandlet til. Vi kommer til at prøve kræfter med et lignende, tempofyldt gameplay, hvor man ofte kun er en lille fejl fra en Game Over-skærm, krydret med nogle nye sekvenser, hvor vi kører rundt på en motorcykel.

Ghostrunner 2 udkommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series S/X.

Ghostrunner 2

Relaterede tekster

2
Ghostrunner 2Score

Ghostrunner 2

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Palle har skåret sig igennem et væld af fjender i One More Levels ventede opfølger.

2
Ghostrunner 2 er blevet annonceret

Ghostrunner 2 er blevet annonceret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ghostrunner var en af de mere behaglige overraskelser i 2020. Det stilfulde actionspil tog Mirror's Edge free running og kombinerede det med intens cyberpunk-action til...Indlæser mere indhold