Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Gla1ve forlader Astralis

Efter syv år med det danske hold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Astralis har meddelt, at de mister en af sine længst siddende veteranspillere, da Lukas "gla1ve" Rossander officielt forlader den danske esportsorganisation efter syv år som en del af den.

Gla1ve vil være på vej andre steder hen i fremtiden, selvom den nøjagtige destination i øjeblikket er ukendt. Apropos at forlade Astralis, har teamet offentliggjort en erklæring, der udtrykker sin tak for de mange år, som Gla1ve har forpligtet sig til listen.

"Lukas, du vil for altid være en del af Astralis, Astralis-familien og Astralis-historien som en af de største nogensinde. På vegne af alle hos Astralis ønsker vi jer alt det bedste i fremtiden."

Gla1ve har også udsendt en erklæring i forhold til at forlade holdet og tilføjer: "Det, vi opnåede og oplevede som et hold, er noget, jeg aldrig vil glemme. Det føles som at sige farvel til en familie, der altid har været der for mig, så en stor tak til fansene, holdet, der arbejder utrætteligt bag kulisserne, og de holdkammerater, jeg har været igennem tykt og tyndt med i Astralis!"

Hvad tror du, fremtiden bringer for Gla1ve?

Counter-Strike 2
Photo: Astralis

Relaterede teksterIndlæser mere indhold