Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Colours

Glæd jer ikke Sonic-fans

Takashi Iizuka forklarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu er det naturligvis en ganske hård overskrift, men vi kan ikke lade være med at krumme tæer. Ifølge sitet Destructoid har Takashi fra Sonic Team nemlig udtalt, "at Sonic Colors ikke skal være svært, og er designet til at tiltale seks til tolv-årige."

"It's not really a game for the core gamers. If you take the rail grind, it's something that's fast, not difficult but is fun to do and looks great. It's about making a game that's right for the core audience of the game.""

Naturligvis er vi oprørte og mugne over denne besked, og føler os atter engang forrådt af Sega. Vi har naturligvis lov at håbe, at "vi andre" også kan have det sjovt med den kommende Sonic-titel.

Hvad siger I? En omgang pæn farvelade uden indhold eller et spil, der er tro mod ånden fra originalen?

Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours
Sonic Colours

Relaterede tekster

3
Sonic ColoursScore

Sonic Colours

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Sega er igen klar med et eventyr der lover at det blå pindsvin atter er i topform. I modsætning til tidligere forsøg er der dog meget der tyder på, at de denne gang har ret...Indlæser mere indhold