Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

God of War slår Playstation-rekord på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Både Horizon: Zero Dawn og Days Gone formåede at tiltrække mange, mange tusinde spillere på Steam, da de udkom på PC-platformen efter mange år som PlayStation-eksklusiver.

For nylig udkom God of War så også på PC, og som de fleste nok havde forventet er det en endnu større succes end de foregående to.

Selvom spillet kom langsommere fra start end Horizon: Zero Dawn, så endte spillet med et højdepunkt på 73.529 samtidige spillere på Steam, som for alvor slår Horizons 56.557 spillere.

Days Gone derimod formåede "bare" 27.450 spillere samtidig.

Sony har sagt at dette bare er begyndelsen.

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.Indlæser mere indhold